maanantai 18. maaliskuuta 2024

Blue dream…


Vaaleansininen ihanuus!! Ajattelin tehdä siitä mun tytölle mekko, ja ennen kun ompelin ketjun kiinni, sovitettiin eka kerta sitä, ja se olikin liian pieni hänelle. En millään jaksanut purkaa ja korjata se , joten se myös mene myyntiin. Harmittaa. Kun tuli niin ihana🤩. En saanut kuvata sitä kun on päällä , kun ei mahtuu, tyttö on kasvanut niin isoksi jo. . .. Kaikki kankaat on oma varastoa. 






 

sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Kierrätys jatkuu..


Taas se sama kappa verho, nyt loppuun käytetty. Vähän erilainen puuvillaa mekko. Kesäisempi. Kello hame osa, pienet rusetit olkapäillä. Simppeli ja söpö. Tuli hieman isompi kokoinen. 110-12 cm enemmän. Myös myynnissä.





 

lauantai 9. maaliskuuta 2024

🎀Satiini mekko🎀

Täällä taas omien kankaiden käyttö. Ihana satiini yhdistetty pitsi kankaaseen. Yksityiskohtana kiva rusetti ja strassi koriste sekä vyö ! Koko 98-110. Myös myynnissä!! 





 

perjantai 8. maaliskuuta 2024

Topit ja uikkarit

Nyt tuli tehty muutama toppi ja uikkarit lapselle. En ole ennen ikinä ommellut lapselle uimapuku, itselle kyllä olen pari kerta ommellut. Nyt hän itse valitsi kankaan ja kertoi malli mikä halusi. Valkoinen toppi oli jo jonkun aikaa tehty, mutta nyt lisäsin olkaimet, värikkään topin kangas löytyi 5€ kassi kampanjasta, eurokankaasta. Oli just sellainen pikku pala, että siitä tuli sopivasti toppi.!!

  






maanantai 4. maaliskuuta 2024

Kierrätystä…



Kappa verhosta mekko! Nyt on kierrätystä parhaillaan!! Kaikki tarvikkeet löytyivät kotona! Tuli super söpö mekko. Kokoa 98-104 cm! Puuvillaa. 






 

lauantai 2. maaliskuuta 2024

Sequins


Jämä paloja nyt myös hyötykäyttöön ! Jäi vieläkin hieman paljetti kangas paloja, joten vielä yhden mekon voisi tehdä, jopa ehkä aikuiselle. Tylliä oli kotona, paljetti kangas on mun vanhasta mekosta jämä paloja, vetoketju ja vuori kankaat on kotona myös ollut, ainoa mitä ostin oli  hieman satiini vinokanttinauha. En laittanut mitä muita koristeita, näin mun mielestä on just hyvä. Myynnissä. Koko 98-104cm.




 

keskiviikko 28. helmikuuta 2024

🌸Cotton dress🌸


Taas yksi ihana puuvillaa mekko. Kangas myös todella vanha. En edes muista alkuperää enää. Ihana laatuinen. Luonnossa niin paljon nätimpi, en saanu millään kunnon kuva otettu.