keskiviikko 7. marraskuuta 2018

UNICORN Dress

Yksisarvinen - mekko

 No nyt se on valmis!!
 Mun mielestä mekosta tuli aika hieno ja näyttävä. Hetken olen miettinyt ,että onko tarpeeksi näyttävä?.. mutta eiköhän..😅 Ajattelin lisätä jotain siihen, koristeita? kukkia? lisää timantteja?.. mut päädyin tulokseen että on riittävästi.




Helmassa on kolme eri tylliä. Olen jonkun aika miettinyt miten päin ja missä järjestyksessä laitan ne värit. Mutta päädyin pinkki-vaalean sininen -liila. Helma on sitten tooosi muhkea.


 

Kaula aukon tein , että näyttäisi olevan kaulakoru päällä. Oli aika hidasta homma liimata yksittelleen niitä. Kun käytin koru liima ja irtonaisia timantteja eikä hot-fix timantteja , joten sormet oli vähän liimassa ja ne tarttui enemmin sormin kun mekon kiinni, oli yhtä taistelu välillä saada ne oikeaan paikkaan liimattu. Aika useasti piti pestä kädet että homma olisi edes hieman helpompi.😅

 


 
Rakastan selkä! Oli myös aika hidasta niitä yksitteleen liimatta symmetrisesti molemmin puoliin. Pieniä eroja on , mutta ei haittaa yhtään!! Se on niin ihana! Laitoin hieman timantteja vähän sinne sun tänne. Ja hihoille myös , sekä muutama kukkanen.





2 kommenttia: