tiistai 17. joulukuuta 2019

Talo valmiina!!!!!! ...


Melkein siis😅...
Muutama yksityiskohta vielä täytyy tehdä. Esim. kattolistat puuttuu muutamassa huoneessa, muutama ovenkarmi jäänyt maalamatta ja muutama kynnys lista puuttuu. Ai niin ja tapetti olohuoneessa ei olla vielä laitettu. Kun ajattelin että haluaisin hopea glitteri tapetti, mutta nyt en oikein ole varmaa, ja olen jo kauan metsästänyt jonkun hienon tapettiin, mutta mitään hienoa ei löytyy. Joten nyt yks seinä on kesken vielä. Mut ei se haittaa.😅 Laitan nyt muutama kuva mikä sain otettu. Olisin halunnut auringonvalossa ota kuvia... mutta kun nyt sitä ei oikein ikinä ole...meen töihin pimeä, tuun kotiin pimeä. En varma nähnyt meidän talo ku muutama kerta auringonvalossa😅 se on vaan viikonloppuisin😳😅. 







Tässä on sit yläkerran aula. Niin kuin kuvissa näkyy, laitettu kaikki uusi, myös katto, koska se on vuotanut ennen. Se sit koko yläkerran katto on vaihdettu. 3 makuuhuonetta ja aula.Oli kyllä homma. Onneksi se on ohi.











Tässä sitten keittiö. On saanut kyllä melkoisen muodonmuutoksen. On kyllä niitä takapakkeja ollut vähän enemmän kuin pitäisi, mutta onneks niistä selvittiin! ... just ja just😅😅

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti