maanantai 18. toukokuuta 2020

Uusi moottoripyörä 👌!!


Uusi pyörä taas mulle hommattu!! Melkein samanlainen kuin vanha. Kawasaki ZX 10r!  Ja valittettavasti sama vihreä väri. 🥴 No onneks mulla on vielä ne teipit mitkä tilasin vanha pyörä varten.. onneksi.. tai ainakin luulin niin.. 😑. Teippi oli ihan paska. Sain mitä tilasin. Kiina tavara .. mitä sille voi. Muuten se oli ihan hyvä, mutta se ei venynyt tarpeeksi, ja sit ku venyi , niin kuitenkin meni takas kasan , mut ei kokonaan , mutta silti😬😬. 



Lähikuvassa näkyy virheitä mitä ei ollut vielä eilen!! Kulmista/ syvennyksistä se nousi takas😬. Aina kun lämmität ja venytät niin se menettää se liima ominaisuus, eikä reunat enää taittuu nurjalle .. ja sit ne vaan alkaa jossai vaiheessa lörpöttää tyhmästi näkyville..🤦🏽‍♀️.

Kaukana lopputulos on aivan ihana ja upea! Sit kun aloitin tehdä takapää , niin oli pakko pysähtyä ja miettiä.. haluanko näin epäsiistin lopputuloksen🤔..    ei edes harmittaa että meni rahaa ja aikaa siihen.. vaan harmittaa että en saanut sitä upea väriä itselle😭😭😭. No tästä opimme! Että kannatta maksaa hieman enemmän, jos halua kunnon teipit. Koska  moottoripyörän yliteipaaminen ei ole niin helppo, siinä on syvennyksiä, kaarevia kohtia, mihin halppis teippi ei kykene venymään🤷🏽‍♀️. Sit taas kyynelet silmissä olen sen revinny pois.. Rauhoitun hetken ja mietin mun seuraava siirto🧐🧐.. luulen että maalaan niitä... Glitterillä😛🤩🤩🤩

Tässä on mun ja puolison pyörä. Oli pakko mennä ajelulle vähän ,paha mieltä helpottamaan🤪🤪🥺


2 kommenttia:

  1. Ompa upea moottoripyörä! Itselläkin on haaveissa ostaa uusi moottoripyörä ensi kesänä, mutta ensin pitäisi kanssa tehdä päätös, että minkä ostaisi - valinnanvaikeus tässäkin.
    Harmittava homma nuo teipit kylläkin, mutta toivottavasti ajoreissu helpotti pahaa mieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä auttoi😍. Talvella mietin uudestaan mitä teen vihreän kanssa😅

      Poista