maanantai 25. heinäkuuta 2022

Matka Kroatiaan



Eka kerta elämässä , lähettiin matkalle ilman lapsia. Päätös ei ollut ihan helppo, kun ei ollaan ikinä oltu yli 2 yötä poissa lapsilta, ja vielä ulkomailla. Mutta ollaan tehty mieheni kanssa niin paljon töitä että se oli niin pakko ja ansaittu viikkon loma🤩. 
Kohde oli Kroatia -Omiš

Lento tuli illalla perille, joten yks yö nukuttiin ihan vuokra kämpässä. Kroatia on täynnä niitä. Booking.com -kautta löytyy vaikka mitää. Sen kautta tuli varattu kaikki kolme eri hotellia/asuntoa meille. 

Ekassa oli tosi kiva uima allas😍. Ihan rannalla oli myös, ja todella upea näköala. Mitään ruoka täällä ei ollu saatavilla, mutta ihan naapurissa oli hotelli, missä söimme aivan upea aamupala🤩.
Sen jälkeen menimme meidän All Incluise hotelliin . Siellä oltiin 4 yötä. Siinä oli sit koko hoito , myös rajattomasti juotava aamusta iltaan. 




Näköala oli aivan upea. Vesi oli niin kaunis. Luonto oli niin upea ja erilainen.

Ollaan myös vuokrattu mönkijä. Käytiin katsomassa vesiputouksia, katsotuin maisemia ja ajeltiin ympäri kaupunkia. Ruuhka keskustassa on kyllä aivan järjetön aina😬😅. 

 Käytiin Cetina joelle. Ihan jäätävä kylmä vesi. 😅

 Meidän hotellin rannalta näkyi ihana auringonlasku.. 


 Vaihdoimme sitten taas asumispaikka. 😍Nyt otettiin asunto ihan keskustassa , oltiin siellä 2 yötä. 
 Tässä käytiin sukellusveneellä katsomassa veden alla. Upea näky oli myös. 



 Viimeisenä päivänä käytiin veneellä Bol paikan, sellaiseen Kultaisten Sarven rantaan . Paikka oli taas ihan upea. Ihan kun vesi oli vielä kirkkaampi  siellä. 


Satamassa veneellä näkyi pohjan sakka 🤩. Voi että miten tulen kaipaaman sitä vettä 







Puut olivat ihanan näköiset, olivat kasvaneet vinoon. Paikka oli tosi kaunis. Oli hienoja taloja myös siellä. Kuvitella joku asuu siellä ihan päivittäin. Varmaan tuntuu ihan paratiisilta. 


Seuraaava päivänä oltiin vaan rannalla ja nautittiin vedestä ja auringosta, kunnes illalla oli lento kotiin. 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti