perjantai 21. lokakuuta 2022

❄️Yhteistyö Palaksi kanssa❄️

 Nyt asu on tehty, kangas valintana oli vaalean sininen. Sen sain  Palaksi kangaskaupassa. Tässä on LINKKI  sivulle. Liike sijaitse Nokialla. Liikkeessä on myös muitakin palveluita , kuin pelkästään kankaiden myynti. Kannatta käydä kurkkimassa!! Myös asiakaspalvelu on täys kymppi!! Kangas tosi hyvä  laadultaan. Väri myös tosi nätti. Kun sain kankaan käsiin Oli vaikea päätä mitä teen siitä. Oli muutama vaihtoehtoa, mutta lopultakin päätin tehdä sitä mitä aina halusin tehdä itselle, enkä ikinä vielä tehnyt. Yksityskohtia tein pitsistä, sitä mulla oli jo valmiina kotona. 

Se oli tällainen leveä pitsi. Siitä leikkasin sen suoran kaitaleen  pois ja ompelin housuihin, se toinen osa tuli hupparin .  Kun sama kuvio housuissa olisi liika, ja sitä paitsi ei mulla ollut yhtään enempää pitsiä😅, sitä riitti just ja just!!

Nyörien sijaan laitoin pitsiä myös. Se on kiva yksityiskohta, mun piti jo iät ja ajat laita pitsi huppareihin, mutta aina vain jäi laittamatta, tähän nyt vaan oli ihan pakko laittaa😅!!😊.

Oli tosi kiva yhteistyö kangas kaupan  Palaksi kanssa!

Tässä on vielä linkki kauppaan kotisivuihin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti