torstai 1. helmikuuta 2024

Floral summer dress



Olen saanut tässä valituksia huonosta tekstistä. Noh, ei aina voi miellyttää kaikkia vai mitä? Äidinkieli on muuta kun suomi, niin toki välillä saattaa tulla kirjoitusvirheitä, myöskin ihan vaan sen takia, kun en kiireessä ehtii aina tarkistaa kaikki mitä kirjoitin. Mutta on kiva kun jätätte kommentteja tänne. 
 
Mutta palataan asiaan:
Ihana kukallinen puuvillaa kangas löytyi myöskin eurokankaan palalaarista. Tein aika simppeli kesämekko , avonaisempi selkä ja olkaimet mitkä voi laittaa eri tavoilla kiinni. 







 

3 kommenttia:

  1. Hei! Työsi ovat kauniita ❤️ Minä saan tekstistäsi ihan hyvin selvää.

    Voit ottaa blogin asetuksista käyttöön kommenttien hyväksynnän, jos se ei vielä ole käytössäsi. Tällöin kommentit julkaistaan vasta hyväksyntäsi jälkeen ja voit näin paremmin unohtaa nuo ikävät kommentit. Tämä on kuitenkin sinun blogi, joka on iloinen ja raikas. Sinä päätät sen sisällöstä, eikä sinun tarvitse sietää omassa blogissasi asiatonta ja negatiivista ainesta.

    Ihanaa kevättä sinulle! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sinun tekstissäsi ole mitään vikaa, kyllä sen hyvin ymmärtää, jos haluaa. Minulle ainakin tärkeintä on tämän blogin sisältö, ei oikeinkirjoitus. Jatka vaan hyvillä mielin.

      Poista
    2. Kiitos ihanista kommenteista 😘😘☺️☺️

      Poista