torstai 29. elokuuta 2024

Cute outfit..


Nyt tehty niin super söpö asu kokonaisuus.. että!! 
Taas siivoilen kaappeja, samalla kun yritän tyhjentää kangas varastoa.. tietysti tulee välillä ostettu niitä lisää.. 
Tämä söpö setti menee 98-110 asti. Hauska pipo kruuna kokonaisuutta. Tulee hieman Burberry vibat! 
Lisätty myös Myynnissä sivustoon.




 

sunnuntai 25. elokuuta 2024

⚜️⚜️Vanha verho sai uuden elämään⚜️⚜️


Vanhat verhot saivat uuden elämään, upean mekon muodossa!! Kyllä
Sitä
Verhoa vielä jäi. Joten vieläkin pystyy tehdä , jopa samanlaisen mekon! Kaikki tarvikkeet löytyi kotona! Laitettu myyntiin myös tämä upea luomus!!




 

torstai 22. elokuuta 2024

Satin dress


Satiini mekko tein palasta, mikä löysin 5€ kassi kampanjasta. Musta pitsi on oma varastoa, sama ketju. Ostin vain musta satiini nauha. Jotenkin oli tyhjää ilman sitä, ja joku kimaltava nauha oli jotenkin liika sinne. Nyt tyylikäs ja simppeli mekko.  Laitettu myyntiin!!




 

maanantai 19. elokuuta 2024

Kukka mekko


Tässä , hieman joustava puuvillaa-sekoite kangas. Ihana persiljan sävyinen. Yläosassa joustava pehmeä verkko. Tosi söpö ja ihana. 
On myöskin myynnissä TÄSSÄ





 

sunnuntai 18. elokuuta 2024

perjantai 16. elokuuta 2024

🌸Kimono Dress🌸🥢


Kerran töissä, naisella oli puikolla tehty hieno nuttura. Ja siinä hetkellä mulle tuli idea täyspitkästä kimono mekosta. Ja miten vielä sopivasti , muutaman päivän päästä tuli myyntiin ihana sifonki kangas myyntiin. Mikä sattuma! 

Kimono tyylinen , kietaisu mekko. Tuli ihanan upea! Siihen tilasin sopivat hiustarvikkeet! Ihana sifonki löytyi eurokangas sifonki laarista. Upea printti!!






 

tiistai 13. elokuuta 2024

Kaftaani paita.


Simppeli kaftaani paita. Tosi nopea ja helppo tehdä. Löysin palalaarista sifonki palan, ja tämä siitä syntyi. Ei jäänyt muuta , kuin soirot pääntiestä vaan. Voi pitää vyön kanssa tai ilman. Simppeli ja nätti. 



 

torstai 8. elokuuta 2024

Yhteistyö Jätti-Rätin kanssa!!



Yhteistyössä :Jätti-Rätin kanssa. 
Sain ihanan pitsi kankaan. Harvemmin tykkään polyesterista, mutta tämä on kyllä niin kiva laatuinen. On ihanan pehmeä ja silkkinen tuntuinen, ja tietysti joustava. Ei ole yhtään sellainen hiostava ja epämiellyttävä . 

Muutama idea oli, mitä tekisin siitä, mutta harkinnan jälkeen päätin tähän mallin. Se oli sopivampi kesäisin arkikäyttöön, eikä niin ”hää-mainen”. Ehkä joskus teen samasta kankaasta toisen , eri version siitä. Alla on trikoo kangas, mitä löysin oma varastosta. Sitä piti värjätä teen kanssa hieman luonnonvalkoiseksi, kun oli alunperin vitivalkoinen . Olen nyt tyytyväinen lopputuloksen! Kiitos vielä kerran Jätti-Rätti