lauantai 13. huhtikuuta 2024

Persikka värinen mekko.


Aika söpö perus , paksuhkoa trikoo kangasta tehty mekko myyntiin. Kimaltava kuminauha vyö ja kauniit pitsi koristeet edessä. Simppeli ja nätti. Kokoa 98-110 cm. 





 

perjantai 12. huhtikuuta 2024

Aina ei onnistuu..


Aina ei vaan onnistu. 
Tämä mekko oli suunniteltu jo aikoja sitten, tein kuitenkin toisen tän sijasta, ja se jäi taas hyllylle odottamaan. Kun mulla ollut nyt yritys omia kankaita käytää enemmän , niin ajattelin nyt on pakko ommella toi, kosla olen jo melkein kokonaan sen leikannut jo, ja tyllihame tehty. Omalle lapselle se on jo todellakin liian pieni, mutta mun lapsi mallinukke olisi just sopiva kokoinen. Osa tarvikkeista olen jo käyttänyt , mikä piti tähän mennä , esim kultainen kimaltava vyö. Nyt kun tein tämän, pitkään olen miettinyt mitä laitan siihen, kun liian tylsä oli ilman mitään , ja se mikä mulla olisi nyt on liian jotenkin kimaltava siihen. Päätin lopultakin laittaa siihen glitteri silityskalvo, mielestäni se sopii siihen. Yläosaan on käytetty tosi nätti hieman kimaltava pitsi. Alaosa on perus satiini, hihat myös. Lopputuloksesta en ole tyytyväinen. En tiedä miksi. Väri? Malli? En osaa sanoa, aina ei vaan onnistu. Alunperin sen piti olla erilainen, ja erilaiset hihat. Ehkä sen takia en tykkää sitä. No nyt menee myyntiin edullisesti ! 




 

keskiviikko 10. huhtikuuta 2024

College mekko


 Sain tehty nyt loppu palasta myös sellaisen simppelin mekon. Sama väri yhdistelmä on. Ihan perus college mekko. 


tiistai 2. huhtikuuta 2024

Super söpö PÖÖLLÖ takki.

 


Tästä tulikin aivan super söpö takki. Oli leikattuna hyllyllä jo jonkun aikaa, enkä saanut siitä mitään aikaiseksi. Mutta nythän on menossa kaappien tyhjennys, ajattelin nyt olisi aikaa tehdä siitä takki. Omalle lapselle se olisi jo pieni, joten myyntiin se menee. Kaikki tarvikkeet on ollut jo kotona valmiina, joten mitä ei ole ostettu tähän. . Epäröin alussa aika paljon teenkö sitä vai en, mutta hyvä että tein , koska siitä tuli tosi söpö. 







sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Keittiön muodonmuutos 🌾🌾

Keittiö sai myös pienen muodonmuutoksen! Nyt se sopii olohuoneeseen ja eteiseen hyvin. Ensin katolle tuli uusi kisko ja verhotanko lähti. Laitoin vaan yks verho, hieman pehmeyttä ja kodikkuutta tuomaan. Se sopii myös olohuoneen tapettiin hyvin. Valkoiset verhot ovat sama kangasta mitä on olohuoneessa. Rakastan niitä! Pöydän jalka päällystin kultaisella kalvolla. Ei ollut todellakaan helppo homma se päällystää. Nyt se ei ole enää krominen. 



 

keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Hoodie


Jatkuu kaappien tyhjennys. Tällainen ihmeellinen college kangas päätin käyttää. Tuli siitä söpö huppari mekko. Hupun vuori tuli eri väriseksi. Siitä kangasta jäi hieman , siitä tulee vielä joku eri simppeli mekko. Resorit hihansuissa , alareunassa ja taskuissa on sama mitä hupussa. Tämä myös tulee myyntiin. 98-120 cm ( mallinukke on 98-104cm)



 

torstai 21. maaliskuuta 2024

Kesäksi 🌞


Kaikenlaiset palat halusin käyttö pois. Ei ole kauheasti yhteensopivia, mutta ei haittaa , sopii muiden vaatteiden kanssa. Nyt pienet palat käytetty hyvin, vielä kun lapsi on pieni, niin riitti hyvin. Liukuvärjätyt shortseissa oli jo viime vuonna tehty, mutta vähän kesken jäänyt lojumaan. Nyt kaikki valmiina kesään!! Kaikki kankaat on oma varastoa, silityskalvot ostettu Eurokangas kaupasta.