tiistai 16. elokuuta 2022

Pitsi lipasto


Tässä nyt pitsi lipasto. Nyt kun on vielä lämmin sää, niin tehdään enemmän piha hommia ja kalusteita tuunataan, kun talvi tulee ja sateiset syksy päivät alkavat , niin alkaa taas ompelu. 

Tää oli sit toi, mistä tein jo oma postaus, tämä on nyt se pikkuinen yläosa. Päätin jättää se ja tehä siitä pikkuinen yöpöytä.



Tässä se on maalattu. Sitten kun maalasin toisen kerroksen, laitoin sen päälle pitsiä, että se liimautuu hienosti. 

Tässä alkoi maalaaminen ja pitsin liimaaminen. Siitä tuli niin upea. Olin niin ylpeä itsestäni. Oli niin kaunis ja tyylikäs, ajaton.. Sitten….



Aloitin lakan levitykseen. Ostin kirkas lakka. Ja otin ison pensselin ja aloitin levityksen. PASKA!!! Se pitsi tuli keltaiseksi.!!!! Se ei ollukaan näköjään ihan kirkas-kirkas lakka… voihan perse Perse!!! Noh… ite pinta pysyi kyllä valkoiseksi, paitsi pitsi🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Miten saatoin mokata näin pahasti. No ei sille enää mitään voinut, kun vaan jatkaa eteenpäin. Sinänsä se ei ole ruma ei, halusin pitää sitä itselleni ja olisin tarvinnut valkoisen makuuhuoneeseen, mutta nyt se tuli beige/valkoinen . Joudun laittaa sitä myyntiin, kun ei se mihinkään itselle sopii enää😭😭😭. Harmittaa paljon. Mutta mitä
Tästä opimme??… en tiie.. toivottavasti jottain😭👍😅😅😅












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti