keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Pitsi takki.

Tein uuden takin myyntiin! Ihana pitsinen, koko 104. Lisää kuvia TÄSSÄ!! Missään ei varmasti samanlaista löytyy! Aivan uniikki ja ihana!!


tiistai 27. marraskuuta 2018

MYYNNISSÄ!

Mekko tuli lisää myyntiin. Pilkkullinen kevyt kangasta ja pitsiä koristeena. Rakastan käyttää pitsiä. Koko on noin 9-11v . Mitat voin toki laittaa jos joku tarvi, ja sovittaa voi aina tulla! TÄSSÄ löytyy kaikki myynnissä olevat.  Lisää tavara on tulossa myyntiin. Jos jotain haluaa niin voi kirjoita s.posti tai kommentteihin voi myös kirjoittaa!! Aina otan tilaukset vastaan!!



Kuvia!!

Muutama lisää kuva jaksoin ottaa! Niin kuin aina ne löytyy TÄÄLLÄ. Kuvat ei ole ihan parhaimmistoa. Flunssa vielä on ja yöt vieläkin valvotaan.😓 Mutta eiköhän nyt lääkkeillä parane!


lauantai 24. marraskuuta 2018

Kesämekot!! KUVIA!!

Laitoin TAAS lisää kuvia!!! Niitä voi katsoa TÄÄLLÄ!! Yritin ottaa mahdollisimman hyvät kuvat. En ole vielä niin pro siinä, mutta luulen että kehittyn koko ajan!! Se valaistus on niin tärkeä , että oikea väri pääsee esiin. Meidän nykyinen asunto on aika pimeä, joten se hankaloittaa ottaa hyvät kuvat.


Lämmintä kylmyyteen!!

Sydän trikookangas nyt tuli käyttöön. Ihanan pehmeä väljä mallinen paita tein itteles, ja pikku neidolle mekon. Nyt se on tosi mukava käyttää kun on kylmää ulkona. Mun piti tehdä ne asut myyntiin , mutta pidän kuitenkin niitä meille!


torstai 22. marraskuuta 2018

KUVIA, KUVIA!!

Laitoin taas hieman kuvia! TÄÄLLÄ ne ovat. Vanhoja ja vähän uudempia. Laitan myöhemmin vähän lisää kuvia , etenkin mun ihanista kesämekoista!!


keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Lisää KUVIA!!

Laitoin lisää kuvia LASTEN vaatteet sivulle. Siinä on paljon mun vanhoista töistä kuvia. On jännä niitä katsella itse, ja muistella mitä kaikkea on tehty vuosien aikana. Lisään jossain vaiheessa naisten vaatteista kuvia, kun vaan ehdin. 



UUSI paita

Uusi leopardi-vihreä paita! Laitoin TÄNNE , missä kaikki muut myynnissä olevat tuotteet ovat. Käykää katsomassa!


tiistai 20. marraskuuta 2018

Barbi talon Keittiö!

Uusi keittiö nukke taloon! Lisää kuvia TÄÄLLÄ! Käykää katsomassa tarkemmin. Sitten seuraavaksi muut huoneet kun ehdin!! Nyt tyttöjen barbi leikkisää keittiössä voi jopa tehdä ruoka!!


Lisää UUTUUKSIA!!

No niin! Tein nyt aivan ihanan ja söpö verska puvun!! Ihana setti! Koko noin 86-92cm. Tein vähän lisää muutoksia ja lisäyksiä TÄNNE, joten voitte käykää katsomassa! Tulossa lisää uutuuksia!!


maanantai 19. marraskuuta 2018

UUTUUDET!!

Nyt tein muutama tuotteitta ja laitoin ne TÄNNE. Käykää katsomassa!! On tulossa lisää lähipäivinä, joten tarkailkaa päivityksiä!!



sunnuntai 18. marraskuuta 2018



Hei. Päivitykset ja muut on jäänyt vähän tekemättä, mutta työn alla, kun oli vähän kiirettä. Mutta ajattelin laittaa yhteys tietoja jos jollakin on kysyttävä tai tilattava niin voi rohkeasti ottaa yhteyttä !!

               The.marina.mujkic@gmail.com

tiistai 13. marraskuuta 2018

Lisää kuvia

Tässä on muutama kuva pikku neidin kesämekoista.
 Lähi päivinä ompelen lisää vaatteita myyntiin. Leikkasin jo valmiiksi tänään jonkun verran, vaikka kuumeessa olin hieman. Tulossa on lasten vaatteet. Mekot, paidat ja verska puku. Katotaan miten onnistu ja miten ehdin tehdä mikäkin. Löysin jopa mekon mikä ompelin joskus myyntiin mikä on hävinnyt. Laitan sekin myyntiin myös!

Epäsymmetrinen helma



maanantai 12. marraskuuta 2018

Lisäyksiä myyntiin.

Laitoin vähän lisää vaatteeitta myyntiin TÄNNE. Teen lähipäivinä lisää tavara myyntiin. Olen ollut todella kipea pikku rouvan kanssa, joten en ehtinyt tehdä paljon mitään. Muistaka aina otta yhteyttä jos jotain kiinosta tai halua kysellä tai tilata.


lauantai 10. marraskuuta 2018

Ommeltut lempi uikkarit!

Uudet uikkarit

Viime vuonna olen etsinyt tosi ahkerasti sopivat uikkarit. Itelle on todella vaikea löydä sopivat. Että istuu hyvin sekä näyttää hyvältä. Ja väri pitää olla myös sopiva.

Pitkään etsinnän jälkeen päätin taas tehdä ihan ite uikkarit ku en löydä sopivat!!! Mun ihan ensimmäiset uikkarit olen tehnyt joskus vuonna 2008 kesällä. Nämä on sit toiset jo. Harmi kun ei ole enemmän kuvia. Yläosassa on nyöritys selkä takana ja alaosassa sivuissa on ”aukot” jos katso tarkemmin niin voi huomata kuvassa. Ne on mun lempparit kyllä. Hyvin ne on kestänyt ulkomaa loma. Ja saumat on hyvin pitänyt eikä mitään menny rikki😅! 

keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Tunnelma...

Rakastan jouluvaloja!

! Nyt joulu on tulossa! Laitoin tänään nyt jouluvalot uudessa asunnossa eka kerta. Joulukuusi en vielä ottanut käyttöön, mutta kohta. Rakastan tämä ihana rauhallinen tunnelma mikä tulee jouluvaloista.. ihan kun tähdet.. kynttilät.. tekee mieli vaan istua ja tuijottaa niittä..

UNICORN Dress

Yksisarvinen - mekko

 No nyt se on valmis!!
 Mun mielestä mekosta tuli aika hieno ja näyttävä. Hetken olen miettinyt ,että onko tarpeeksi näyttävä?.. mutta eiköhän..😅 Ajattelin lisätä jotain siihen, koristeita? kukkia? lisää timantteja?.. mut päädyin tulokseen että on riittävästi.




Helmassa on kolme eri tylliä. Olen jonkun aika miettinyt miten päin ja missä järjestyksessä laitan ne värit. Mutta päädyin pinkki-vaalean sininen -liila. Helma on sitten tooosi muhkea.


 

Kaula aukon tein , että näyttäisi olevan kaulakoru päällä. Oli aika hidasta homma liimata yksittelleen niitä. Kun käytin koru liima ja irtonaisia timantteja eikä hot-fix timantteja , joten sormet oli vähän liimassa ja ne tarttui enemmin sormin kun mekon kiinni, oli yhtä taistelu välillä saada ne oikeaan paikkaan liimattu. Aika useasti piti pestä kädet että homma olisi edes hieman helpompi.😅

 


 
Rakastan selkä! Oli myös aika hidasta niitä yksitteleen liimatta symmetrisesti molemmin puoliin. Pieniä eroja on , mutta ei haittaa yhtään!! Se on niin ihana! Laitoin hieman timantteja vähän sinne sun tänne. Ja hihoille myös , sekä muutama kukkanen.