tiistai 31. maaliskuuta 2020

Tytölle mekko ja mulle shortsit...

Löysin ihanan pikkuisen palan kangasta kirpparilta, niin riitti hienosti tehdä kivan kesämekon tytölle😀. Tein avoselkä ja muutama nappia ylhäällä, muuten takana on vetoketju. Ihana tuntuinen kevyt kangas😍. 

Sitten itsele lopultakin tein kahdet shortsit kesäksi. Ihan perus , missä on taskut. 😃. Kankaat olen myös joskus kirpparilta ostanut. 


sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Lisää kesämekkoja 2020



Mekko kesäksi. Ostin joskus kangas pala kirpparilta , niin tää tuli mieleen. Vähän erilainen alaosa mitä halusin, mutta ei riittänyt kangasta mihinkään muuhun. 






tiistai 10. maaliskuuta 2020

Lahjaksi... mekko...

Tyttöni menee synttäreihin ja tein hänen kaverille mekko lahjaksi. Pinkki oli kuulema lempi väri, joten tein ihanan prinsessa mekon. Ärsytti todella paljon kun oli pikkasen kiire sen kanssa ja ompelukoneet sekoili😬🤦🏽‍♀️Aina mun tuuri. Sain kuitenkin valmiiksi. Olen tyytyväinen lopputuloksesta. Ja tietysti oma tyttöni kokeili että kaikki istuu niin kuin pitää ja kuvausten ajaksi tietysti🙂🙂🙃






torstai 5. maaliskuuta 2020

Off shoulder....


Tää nyt oli sit tosi vaikea kuvata! Kun off shoulder pitsimekko ja torsolla ei vaan ole olkapäitä🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️. Tosi nätti tuli kyllä, ja tyytyväinen olen. Vähän jouduin sählämään ton mekon vuori kankaan kanssa. Ensin ostin valkoisen trikoon. No se oli sitten hieman liian valkoinen. Värjäsin sitä teen kanssa hieman tummemmaksi . Sit kun oli kuiva ,siinä tuli patterista muutama musta pilkku ja olikin liian tumma siihen pitsin. 🤦🏽‍♀️ No sitten ajattelin valkaista sitä hieman. Ei auttanut . Valkaisin lisää reilummin😅 Ei taas auttanut😬😬 ajattelin et ok laitan semmoisena, mut sit huomasin että hitto se onkin vähän liian lyhyt🙈😂😂😂🤦🏽‍♀️. Uudestaan kangaskauppaan , tietysti taas unohdin ottaa tilkku mukaan että sävy olisi oikea. 🤦🏽‍♀️ Mutta ostin kuitenkin jonkun , ja kappas vaan se oli TÄYDELLINEN !!  Lopultakin ... oli aikakin😂😂😂

keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Kevät -kesä 2020 mallisto ..


Kevät-kesä 2020 mallisto alkaa kasvamaan jo. 

Tein yksi aika perus lempi mekko. Valko-tumma sinisestä trikoosta . Edessä kuvio menee vähän eri suuntiin ja takana näkyvä metalli ketju . Toinen on taas todella erilainen kevät neule mekko. On todella harvinaista että teen löysät mekot, ja tämä menee ihan pois mun mukavuus alueelta 😅. Se on löydä, väljä ja poolo kaulus missä on vetskari. On myös lepakko hihat. On muutama samanlaista paita, mutta tämä on oikein mekko😅 . Odotan innolla että pääsen käyttämään sitä😁😁. 

Edessä on lyhyempi kuin takaa


Koristeena vetoketju