keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Kierrätys ompelu


Vaatteekriisi on vieläkin meidän pikku neidillä, yksi kissa mekko ei riittää, joten tein äkkiä isompien tyttöjen , pieneksi jäänyt topista ja leggareista mekon. Tuli ihan kivan näköinen. Kun kankaita kotona on mielin määrin , mutta just arkimekkoa varten ei ole tarvittava väriä ja määrä😅 Tietysti🙈. Täytyy tehdä paljon lisää, kun kaks mekkoa ei oikein riittä, kun vanhat ovat jo aika kulahtaneet😅. Kyllä sit pikkuhiljaa. Nyt on paljon muita projekteja mikä täytyy myös saada valmiiksi!


Kissa mekko




Meidän arkivaatteekriisiin tein eilen nekko. Kun meidän neiti ei käytä paitoja ollenkaaan. Täytyy lähipäivinä niitä tehdä lisää, mutta aika ja just siihen sopiva kangasta ei oikein ole. Toi mekko on tehty ihan paloista minkä löysin. Just ja just riitti😅


sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Punainen laukku👜



Viime ajat tulin töihin vähän aikaisemmin ja ruokatauolla olin vähemmän ja jotkut kahvitauot olen jättänyt väliin että saisin tehty mulle laukkun. Tikkasin punainen keinonahka . Tein vähän eri tikkaukset eri osiin. Kangasta on ollut just ja just ,sen verran että sain tehty just sen muotoinen laukun. Mun mielestä siitä tuli aivan ihana, vaikka itse sanon😀😀.

Vaahto alle ja rikkaus päälle!






perjantai 8. maaliskuuta 2019

Uusi hääpuku projekti!!



No nyt postissa on tullut verkko kangas ja voin aloittaa toista hääpukua tekemään. Se on vähän monimutkaisempi tapaus. Paljon saumoja ja paljon miettimistä. On aivan ihana että joku tilaa niin erilainen ja rohkea , mutta samalla tyylikäs mekko! No ensimmäinen  sovitus on takana. Ompelin palat yhteen vaan käsiin, että vaan nähdä olenko edes sinnepäin menossa, ja istuuko se hyvin. Kun mun mallinukke on taas .. yllätys yllätys ihan eri mallinen vaikka onkin säädettävä. Noh.. ihana asiakas seisoi valittamatta melkein 3 TUNTIA😱!! Että saisin laitettua kaikki palat hyvin sopivaksi nuppineuloilla. Että melkein 3 tuntia kädet piti ylhäällä ja sivuilla. No tietysti mun polvet sai myös kärsiä , kun polvilla siellä ympäri olen pyörinyt 😅. Ei se kyllä tuntunut että meni niin paljon aikaa. Ihana kun oikein synkkää hyvin asiakkaan kanssa ja on samanlainen visio millaisen hääpuvun se halua. Että ollaan samalla aaltopituudella 😊. Ainoa hankala asiakas mitä mulla ikinä oli , se oli mun oma sisko🙈. Hih .. toivottavasti se ei nyt lue tätä.. Mutta on vaikea ymmärtää jos joku sano ” Tee jonkun kivan mekon” . Aika hankala kun itsellä on tietynlainen maku, ja jos joku sano vaan ”kivan” , niin yrität miettii että mistä toinen tykkäisi ja mitä se haluaisi?  Siinä kannatta olla uskollinen omalle tyylille. No onneks se sai mekon mistä tykkäisi. Olin tehnyt sitä joskus itselle, ja sopisi sille tosi hyvin. Noh kyllä kaikesta voi ottaa oppia ja jatkaa eteenpäin !!