maanantai 29. huhtikuuta 2019

Gaalamekon muokkaus..

Nyt gaalamekko on sovitettu ja muokattu. Rypytys otettu pois ja tilalle tuli isot laskokset. Hieman pienennettiin , ja Voila!! Valmis. Asiakas tyytyväinen.. ja olen minäkin!!



torstai 25. huhtikuuta 2019

Hääpuku...


 Ja vielä kesken on... kyllä olen aliarvioinut sitä työmäärän mikä menee siihen. Ei siinä sä vielä kiirettä ole, mutta haluaisin saada jo molemmat häämekot saada valmiiksi että voin nauttia kevästä😥 Kuitenkin kunnolla ne täytyy tehdä, ja mitään ei voi skipata välistä 😅. Noh eiköhän se tästä.. nyt laitoin vähän kuvia , vaikka onkin kesken vielä!



perjantai 12. huhtikuuta 2019

Sunshine Blogger Award


Kiitos ihanasta haasteesta Kristiina Vuorela  !! Ihana kun joku mua haasta johonkiin!!

☺️☺️🤗
1. Mikä on blogisi tarina ja kuinka se alkoi?
Blogin tarina on muoti, ompelu ja käsityöt. Aloitin joskus kauan sitten blogin/oman sivun, mutta se jäi päivittämättä ja en edes enää muista osoitetta. Monien vuosien jälkeen päätin tehdä uudestaan , kun haluaisin jakaa osaamista ja ajatuksista muiden kanssa!! 

 

2. Mitä intohimo tarkoittaa sinulle?

Intohimo on jotain mitä rakastat ja mitä tykkäät tehdä! Itse rakastan ompelua. Sit kun saa vaatteen valmiiksi on aivan ihana tunne käytä sitä. Tai tehdä se asiakkaalle valmiiksi, ja nähdä miten innoissaan se on . Se on aivan mahtava tunne! Välillä ite sekoitan intohimo pakkomielteen😬😬🙈

3. Mitä teet rentoutuaksesi?

No sellaiselle aika on tosi harvoin. Ompelen rentoutuakseen .. juon teetä ja syön herkkuja🙈


4. Viimeisin matkasi? 

Viimeisin matka oli junalla Tikkurilaan, miehen kanssa,. Oltiin minulle uuta autoa hakemassa, mikä sit oli iha rikki. 😓 harmitti kyllä paljon! Ulkomaa matka viimeisin oli Kroatiaan -Omish.

5. Matkustatko yleensä yksin vai ryhmässä?   
Matkustelen aina miehen ja lapsien kanssa. Yksin en matkustele, enkä pystyy. Eihän siitä mitään väärä ole missään nimessä jos matkustele yksin, En vaa pysty nauttia jostain , jos ei voi jaksa sitä rakkaimpien kanssa. 

6. Unelmakohde, jonne olet aina halunnut matkustaa? 

Niitä on aika paljon. Johonkin saarelle missä on ihana viidakko ja ihana kirkas vesi

7. Mikä on viimeisin kirja, jonka olet lukenut?  
Jaa .. se täytyy olla joku kouluajoista varmasti🙈😅

8. Mikä on lempi kirjallisuuslajisi?   
Niin.. en tiedä . Ei ole aikaa lukea... joten en osaa vastata tähän.

9. Mitä tykkäät jakaa sosiaalisessa mediassa?
 Erilaisia asioita, kokemuksia, kuvia..

10. Mikä on suhteesi asuinpaikkaasi? 

Ihan hyvä. Pikku kunta on kasvanut viime vuosina paljon isommaksi.

 

11. Mitä haluaisit edistää maailmassa?

Sitä mitä kaikki haluavat.. rauha, tasa-arvoa.. mutta yritän parhaillaan itse kasvattaa omista lapsista hyviä ihmisiä , kun niissä on tulevaisuus!!

Kiitos vielä kerran ihanasta haasteesta!! Heitän sitä eteenpäin seuraavalle!!!

keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Kaupparekisteri ja tuotemerkki.

Kaupparekisteriotte tuli nyt tiistaina. Samalla Y-tunnus.  Olen vielä ihan päivätöissä ja teen töiden ohella tilauksia ainakin nyt vielä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen iloinen nyt, nimi olen nyt ostanut ettei kukaan enää voi sitä viedä😁😁. 
Nyt voin tilata tuotemerkkejä reilusti! 

tiistai 9. huhtikuuta 2019

Gaala - mekko

 Tein miehen siskolle gaala mekko. Se näytti kuvan ja muutettiin hieman, lisättiin halkio eteen . Tosi yllättävä oli , että Hänen toivoma kangas oli Jätti-Rätissä. Ihan sellainen minkä se halusi, ja ihan semmoinen määrä mitä tarvittiin. Ei ole varaa mitään pilata , kun se oli ihan viimeiset , eikä yhtään jäänyt sinne😅. Nyt vaan odotan että tulee Espoosta sitä sovittamaan 😬 jännittää niin kuin aina. Toivottavasi se tykkää ja se sopii täydellisesti😅.  Nyt vaan keskittyn tekemän ne häämekot, kun kesä lähestyy jo!!





perjantai 5. huhtikuuta 2019

Uniikki Mekko lahjaksi


Mekko lopultakin on valmiina. Oli kyllä rankat päivät takana. heräsin päivisin 3 tuntia ennen työpäivän alkua, kun kaikki vielä olivat nukkumassa , söin aamupala ja ompelin mekkoa. Koska suurimman osan ompelin sen käsiin, kaikki saivat nukkua rauhassa. Sit työpäivän jälkeen taas ompelu. Sit lapsella iski taas kerran vatsatauti.Se on jo kolmas kerta kahden kuukauden sisällä, enkä edes laske muut flunssat ja angiinat siihen. Ihan kun ei olisi tarpeeksi hommia muutenkin. Mutta ei siihen oikein voi mitään. Taas päätin tehdä jotain tosi hankala ja hidasta. Paljon pieniä timantteja ja paljetteja liimasin yksittelleen vielä. Oli tosi vaikea kuvata, en saanut millään oikea väri esiin. Onneksi sain valmiiksi ajallaan syntymäpäivän lahjaksi!!























torstai 4. huhtikuuta 2019

Tyttärelle "ombre" mekko

Tytär on toivonut , että tekisin hänelle liukuvärjätty mekko. Löysin netistä just sopivan kankaan . Sen piti olla ihan perus mukava ja löysä, maksimekko. Sinne voi lisätä vyö jos haluaa. Selkä on hieman avonaisen ja olkaimet saa laittaa miten päin haluaa. Mun mielestä siitä tuli tosi nätti. Ajattelin tilata itselle sama kangasta ja tehdä sama tyylinen mekko!






maanantai 1. huhtikuuta 2019

Pojalle puku

Tein siskon pojalle synttäriksi asun. Eka kerta tein jotain pojalle , ja halusin jotain "siistiä" joten semmoinen tuli. Mun mielestä siitä tuli tosi kivan näköinen. Oli kyllä aika työlaista tehdä sitä. Paljon eri yksityskohtia on vienyt paljon aikaa. Taskut, "nahka" koristeet, koristetikkaukset. Huh. Toivottavasi se sopii, kun tein ilman mitään kaavoja!! Vielä pitää tehdä tytölle mekko lahjaksi, koska molemmat viettävät samaan aikaan synttäreitä! Kiirettä on!!