sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Uutuuksia myyntiin!!

Tein vähän uutuuksia myyntiin. On vähän kiire koko ajan, mutta yritän päivitä sivustoa mahdollisimman usein. Ongelma on että puhelimessa se ei oikein onnistu kunnolla, joten jos huomaatte että kuvat on siel sun täällä, niin se on varmasti tehty kännyllä😅😅
Mutta jos jotain vaatteista kiinnostaa , niin ottaa yhteyttä!!













keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Lisää mekkoja!!!

Tein tytölle ihanat mekot arkeen ! Yks on tehty vanhoista vaatteista ,ja toiset jämä paloista. Sain taas käyttä ihanat siirtokuvat. Niillä on helppo päivittää joka vaate! Nyt on taas hieman päivitetty mekko varasto🙃😉! 



lauantai 7. syyskuuta 2019

Itselle jotain...

Tein nyt itselle myös kivan asun. Kirjavan peplum paidan ja kynähameen. Pidin sen eilen ku mentiin leffaan😅. Oli kyllä vähän vilpoista jo.. 😅🍁j🍁🍂. Vyö on tietysti erillinen ja avoselkä.  Tein vielä muutama perus paita syksyyn. Kun täytyy alkaa pikkuhiljaa vaatteevarasto päivittää!




tiistai 3. syyskuuta 2019

Juhla humua🎉

 No heippa hei! Joulu ja juhlakausi lähestyy vauhdilla jo ja kesä on jo takana ! Ajattelin muistuta että myynnissä TÄÄLLÄ on monta hienoa juhla ja arki vaatteita lapselle sekä aikuisille!! Kannatta käydä katsomassa! Sekä jos ei löytyy sopiva kannatta tilata ajoissa!! Ottaa rohkeasti yhteyttä!
Myös Tori.fi sivulla on, joten kannatta käydä kurkkaamassa sinne myös!!

sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Valmiina syksyyn🍁🍂


Lopultakin tein valmiiksi mun tytölle syksy asun. Vuorattu lämpimällä turkoosi vuorella😍. Mun miehestä tosi ihana ja näyttävä. Kultaiset paljetti siivet, kultainen silitys kuva takana, kultainen ketju ja kultaiset raidat takissa ja myös housuissa. Sitten tietysti kissa korvat oli aivan pakko laittaa! Mun mielestä tuli aika hieno puku!! Nyt kelpaa käydä ulkona😍