tiistai 11. joulukuuta 2018

Siivouspäivä

Nyt oli aika siivota mun kaavat! Yleensä käytän kaavoja aika harvoin, ja silloin kun niitä tarvitsen, niin ne on kaikki ihan sekaisin. Kaikki osat keskenään sekaisin , sekä lehdet! Nyt on kaikki osat löydetty ja laitettu paikoilleen. Muutama osa oli aika outoja ja en löydänyt sopiva paikka, joten tein pieni pino missä on ”mihinkään sopimattomat” palat. Kyllä ne varmasti löydä oikea paikka kun niitä tarvitsen!! Nyt on kyllä hyvä olo!!

maanantai 10. joulukuuta 2018

Mikä ensin?

 Olen suunnittelemassa mekkoa tytölle Uuden vuoden juhlaa varten, ja en osaa päättää mikä niistä teen. Teen kuitenkin toinenkin myöhemmin, mut mikä nyt? Olen aika maltamaton välillä ja haluan kaikki heti ja nyt! Mutta ompelu on aika hidasta homma, etenkin jos tekee käsiin aika paljon. Tietysti kolme lasta ei auttaa yhtään asia, etenkin kun pienin on taas kipeä ja yöt valvotaan!Pitkään pohdintaan jälkeen, päätin aloita valkoisesta! Sain inspiraatio siihen kun suunniteltiin tulevalle morsiamelle häämekkoa, ja sit kun näytin pitsejä, jotenkin tuli vaan päähän semmoinen mekko! Sitten oli olo että on vaan pakko tehdä se heti, kun en voi kuitenkin vielä sitä häämekkoa aloita, kun ei ole kankaita tullut vielä!! Tässä näkyy että mekko on aika valmiin näköinen. Mutta paljon vielä täytyy tehdä. Tein sitä kyllä yllättävän nopeasti, vaikka homma oli noiden organza kerroksien kanssa. Käsiin on vielä paljon ommeltava, ja siihen on yleensä vaikea löydä aikaa. Eiköhän se valmistuu lähiaikoina,, kun muut työt odottavat jo jonossa!!


keskiviikko 5. joulukuuta 2018

UUSI Talvi asu!!

 Nyt olen todella ahkeroinut ja tein kokonainen setti. Kauluri nyt puuttuu kuvasta, mutta sopii settiin. Vanha lempi asu on jo neidille pieneksi tulossa, joten oli pakko tehdä uusi!! toivottavasti se tykkää kun näkee!!


tiistai 4. joulukuuta 2018

DIY Huonekaluja!!

Ja tein lisää huonekaluja. Myös niitä valmiiksi sain mikä olivat kesken. Tuli muutama virheitä ja takapakkia, mutta ei annettaan niiden vaivata!! Osa on joululahjaksi ja osa ei. Vielä Barbi talo täytyy rempata sit kun ehdin. On vähän kaikea muuta, mutta eiköhän ennen joulua ehdin, että se on täysin valmis kun ne saa loput huonekalut!! Laitan kuvia matkan varrelta myös! Ja lisää kuvia TÄSSÄ!! Käykää katsomassa ja komentoimassa!!!
maanantai 3. joulukuuta 2018

Antiikki sohva BARBILLE!!

 Nyt tuli se värikäs antiikki tyylinen sohva valmiiksi! Oli kyllä nopeampi ja helpompi kuin kulmasohva. Ehkä mitä enemmän tekee niin helpommaksi muuttuu!! Harjoitus tekee mestarin!! Nyt voi vaan ihailla sitä. Odotan jännityksessä että lapset saavat jouluksi niitä!! Ja lisää kuvia TÄSSÄ


sunnuntai 2. joulukuuta 2018

DIY!! Joululahjaksi Barbi huonakaluja!

Joululahjaksi tytöille teen parhaillaan Barbi taloon huonekalua. Kaikki kuvat eri vaiheesta on TÄÄLLÄ. Ne menevät eri huoneisiin , joten eivät sopii niin hyvin yhteen! Antiikki mallinen sohva mikä on kesken vielä, valkoinen kulma sohva , se on jo valmiina. Sitten on kaksi nojatuolia, mikä on melkein valmiina. Sitten on yksi lipasto, siitä puutu kuvia vielä! Muutama kaappi täytyy tehdä , yksi divaani sohva, yksi peili lipasto, sama mitä meillä on olohuoneessa ja sohva pöydän täytyy tehdä. Sitten teen pieni remppa talossa ja kaksi uutta sänkyä vielä. Kun täällä hetkellä siellä on kaksi kerros sänkyä, mutta laitan siihen lisää kerros makuhuoneeseen , joten ne eivät enää mahtuu siihen. Katsotaan ehdinkö ennen joulua tehdä kaikki. Kun täytyy tehdä kun lapset eivät ole kotona, ja sehän on harvinaista!! Kun pitää tehdä kaikenlaista ompelu töitä kaiken muun ohessa!! 
keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Pitsi takki.

Tein uuden takin myyntiin! Ihana pitsinen, koko 104. Lisää kuvia TÄSSÄ!! Missään ei varmasti samanlaista löytyy! Aivan uniikki ja ihana!!