tiistai 20. marraskuuta 2018

Barbi talon Keittiö!

Uusi keittiö nukke taloon! Lisää kuvia TÄÄLLÄ! Käykää katsomassa tarkemmin. Sitten seuraavaksi muut huoneet kun ehdin!! Nyt tyttöjen barbi leikkisää keittiössä voi jopa tehdä ruoka!!


Lisää UUTUUKSIA!!

No niin! Tein nyt aivan ihanan ja söpö verska puvun!! Ihana setti! Koko noin 86-92cm. Tein vähän lisää muutoksia ja lisäyksiä TÄNNE, joten voitte käykää katsomassa! Tulossa lisää uutuuksia!!


maanantai 19. marraskuuta 2018

UUTUUDET!!

Nyt tein muutama tuotteitta ja laitoin ne TÄNNE. Käykää katsomassa!! On tulossa lisää lähipäivinä, joten tarkailkaa päivityksiä!!sunnuntai 18. marraskuuta 2018Hei. Päivitykset ja muut on jäänyt vähän tekemättä, mutta työn alla, kun oli vähän kiirettä. Mutta ajattelin laittaa yhteys tietoja jos jollakin on kysyttävä tai tilattava niin voi rohkeasti ottaa yhteyttä !!

               The.marina.mujkic@gmail.com

tiistai 13. marraskuuta 2018

Lisää kuvia

Tässä on muutama kuva pikku neidin kesämekoista.
 Lähi päivinä ompelen lisää vaatteita myyntiin. Leikkasin jo valmiiksi tänään jonkun verran, vaikka kuumeessa olin hieman. Tulossa on lasten vaatteet. Mekot, paidat ja verska puku. Katotaan miten onnistu ja miten ehdin tehdä mikäkin. Löysin jopa mekon mikä ompelin joskus myyntiin mikä on hävinnyt. Laitan sekin myyntiin myös!

Epäsymmetrinen helmamaanantai 12. marraskuuta 2018

Lisäyksiä myyntiin.

Laitoin vähän lisää vaatteeitta myyntiin TÄNNE. Teen lähipäivinä lisää tavara myyntiin. Olen ollut todella kipea pikku rouvan kanssa, joten en ehtinyt tehdä paljon mitään. Muistaka aina otta yhteyttä jos jotain kiinosta tai halua kysellä tai tilata.


lauantai 10. marraskuuta 2018

Ommeltut lempi uikkarit!

Uudet uikkarit

Viime vuonna olen etsinyt tosi ahkerasti sopivat uikkarit. Itelle on todella vaikea löydä sopivat. Että istuu hyvin sekä näyttää hyvältä. Ja väri pitää olla myös sopiva.

Pitkään etsinnän jälkeen päätin taas tehdä ihan ite uikkarit ku en löydä sopivat!!! Mun ihan ensimmäiset uikkarit olen tehnyt joskus vuonna 2008 kesällä. Nämä on sit toiset jo. Harmi kun ei ole enemmän kuvia. Yläosassa on nyöritys selkä takana ja alaosassa sivuissa on ”aukot” jos katso tarkemmin niin voi huomata kuvassa. Ne on mun lempparit kyllä. Hyvin ne on kestänyt ulkomaa loma. Ja saumat on hyvin pitänyt eikä mitään menny rikki😅!