tiistai 25. joulukuuta 2018

Musta ajaton mekko

 Nyt sain lopultakin oman mekon tehty! Täällä kerta tein tyylikkään ja ajattoman mustan mekon. Avoselkä on minun ehdoton suosikki ja ihanat mustat napit, missä on hieman kimalletta. Koristeina on hieman mustaa pitsiä. Musta mustan päällä. On todella hillitty täällä kerta, vähän eri mitä yleensä tykkään, mutta ajattelin jotain ajatonta. Kuitenkin laitan ihanan kaulakorun päälle ja korvikset, joten se kruunaa kokonaisuuden!!



 Olkapäät on hieman paljaat, mutta mesh kankaan ansiosta mekko pysyy hyviin eikä tippuu alas, eikä tukiluita tarvittu kuitenkaan. Kangas on kirppari löytö ja maksoi 1€. Se on todella mukava päällä , koska venyy hieman. Mekko on kokonaan vuorattu. Mun mielestä mekko onnistui tosi hyvin ja olen tyytyväinen!!










maanantai 24. joulukuuta 2018

UNIIKKI Mekko!


 Tein mun tytölle ihanan mekon Uuden vuoden juhlaa varten. Nyt se on lopultakin valmis! Oli vähän kaikenlaista muuta, joten en ehtinyt sitä millään saada valmiiksi. Mutta nyt on! Teen itselle myös mekon ja oli tilaustyö samalla, joten piti jatkuvasti keskeyttää ja aloita muuta. No oma on myös jo loppu suoralla, joten sekin on kohta valmis!!







Tämä oli se suunnitelma. Aika samanlainen tuli mitä piti, vai mitä? Olen tyytyväinen ja kaiken tärkein ,tyttö on myös tyytyväinen! Instagramissa on lisää kuvia ja videoita! Kannattaa käydä katsomassa!!



















tiistai 18. joulukuuta 2018

Uusi tilaustyö valmis!!



Nyt sain taas tilaisuus tehdä ihanalle laulajalle mekon. Kangas se ei voinut paremmin valita , kun taas kerran on aivan upea! Kuvia oli vaikea ottaa ,että koko upeita pääsee esiin! 


Mutta hänen blogiin pääsee TÄSTÄ








maanantai 17. joulukuuta 2018

UUSI peplum paita!

 Tein jonkun aikaa sitten yhdelle hyvin lahjakkaalle laulajalle peplum paita. Hänen oma kankaat olivat , ja jonkun topin pitäisi tehdä. Peplum paitaa tuli mun mieleeni! Ja kyllä mun mielestä hieno tuli! En saanut millään hyvä kuva siitä. Olisi pitänyt ottaa video, kun se neule- pitsi kimaltele hieman tosi hienosti. Tuli mielen "haarniska" tai gladiaattori, mutta tosi hienolla ja naisellisella tavalla!! Ja kyllä hän osasi kankaat valita ,mitkä sopii hyvin yhteen!!


Tässä on linkki sen BLOGIIN
Jos joku tarvi esiintyjä juhliin tai johonkiin!! INSTAGRAMISSA on hyviä videoita lauluista, kannattaa sinne käydä katsomassa!!




tiistai 11. joulukuuta 2018

Siivouspäivä

Nyt oli aika siivota mun kaavat! Yleensä käytän kaavoja aika harvoin, ja silloin kun niitä tarvitsen, niin ne on kaikki ihan sekaisin. Kaikki osat keskenään sekaisin , sekä lehdet! Nyt on kaikki osat löydetty ja laitettu paikoilleen. Muutama osa oli aika outoja ja en löydänyt sopiva paikka, joten tein pieni pino missä on ”mihinkään sopimattomat” palat. Kyllä ne varmasti löydä oikea paikka kun niitä tarvitsen!! Nyt on kyllä hyvä olo!!

maanantai 10. joulukuuta 2018

Mikä ensin?

 Olen suunnittelemassa mekkoa tytölle Uuden vuoden juhlaa varten, ja en osaa päättää mikä niistä teen. Teen kuitenkin toinenkin myöhemmin, mut mikä nyt? Olen aika maltamaton välillä ja haluan kaikki heti ja nyt! Mutta ompelu on aika hidasta homma, etenkin jos tekee käsiin aika paljon. Tietysti kolme lasta ei auttaa yhtään asia, etenkin kun pienin on taas kipeä ja yöt valvotaan!



Pitkään pohdintaan jälkeen, päätin aloita valkoisesta! Sain inspiraatio siihen kun suunniteltiin tulevalle morsiamelle häämekkoa, ja sit kun näytin pitsejä, jotenkin tuli vaan päähän semmoinen mekko! Sitten oli olo että on vaan pakko tehdä se heti, kun en voi kuitenkin vielä sitä häämekkoa aloita, kun ei ole kankaita tullut vielä!! 



Tässä näkyy että mekko on aika valmiin näköinen. Mutta paljon vielä täytyy tehdä. Tein sitä kyllä yllättävän nopeasti, vaikka homma oli noiden organza kerroksien kanssa. Käsiin on vielä paljon ommeltava, ja siihen on yleensä vaikea löydä aikaa. Eiköhän se valmistuu lähiaikoina,, kun muut työt odottavat jo jonossa!!






keskiviikko 5. joulukuuta 2018

UUSI Talvi asu!!

 Nyt olen todella ahkeroinut ja tein kokonainen setti. Kauluri nyt puuttuu kuvasta, mutta sopii settiin. Vanha lempi asu on jo neidille pieneksi tulossa, joten oli pakko tehdä uusi!! toivottavasti se tykkää kun näkee!!