maanantai 10. joulukuuta 2018

Mikä ensin?

 Olen suunnittelemassa mekkoa tytölle Uuden vuoden juhlaa varten, ja en osaa päättää mikä niistä teen. Teen kuitenkin toinenkin myöhemmin, mut mikä nyt? Olen aika maltamaton välillä ja haluan kaikki heti ja nyt! Mutta ompelu on aika hidasta homma, etenkin jos tekee käsiin aika paljon. Tietysti kolme lasta ei auttaa yhtään asia, etenkin kun pienin on taas kipeä ja yöt valvotaan!



Pitkään pohdintaan jälkeen, päätin aloita valkoisesta! Sain inspiraatio siihen kun suunniteltiin tulevalle morsiamelle häämekkoa, ja sit kun näytin pitsejä, jotenkin tuli vaan päähän semmoinen mekko! Sitten oli olo että on vaan pakko tehdä se heti, kun en voi kuitenkin vielä sitä häämekkoa aloita, kun ei ole kankaita tullut vielä!! 



Tässä näkyy että mekko on aika valmiin näköinen. Mutta paljon vielä täytyy tehdä. Tein sitä kyllä yllättävän nopeasti, vaikka homma oli noiden organza kerroksien kanssa. Käsiin on vielä paljon ommeltava, ja siihen on yleensä vaikea löydä aikaa. Eiköhän se valmistuu lähiaikoina,, kun muut työt odottavat jo jonossa!!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti