perjantai 16. huhtikuuta 2021

Diy hieno lipasto.




Nyt kun asuttu talossa vähän yli vuosi, niin huomasin että tarvitsen lisää kaappitilaa itselle. Meillä makuhuoneessa on aika hankala katto, joten siihen on vaikea osta mitään kaappia, ainoa vaihtoehto on rakentaa siihen sopiva kaappi. No meillä on nyt niin paljon muuta tekemistä, joten joku helppo ratkaisu täytyy keksiä. 
 
Vanhemman tyttären huoneessa tyhmästi seisova kaappi osui mun silmään😅. Se jäi sinne muuton aikana koska ylös se ei mahtunut ja muuallekaan ei oikein sitä voinut laittaa😅 . Tuli aha elämys, että se sopii hienosti meidän makuuhuoneeseen nurkkaan. 
 No ongelma on että se on vieläkin liian korkea😅. Joten päät sahata siitä 3cm pois, että se mahtuisi. Ja tietysti silti sen jälkeen , oli pakko purkaa sitä, koska ei mahtunut portaista ylös🤦🏽‍♀️. Sit kun oli purettu ja tuotu ylös , niin se oli niin just ja just saatu nostettu suoraan seisomaan. Joten uusi ongelma ilmeni taas. Sitä ei voi koota takaisin ja nosta ylös, vaan piti koota valmiiksi pystyssä..😬😅 . Onneks on kaksi teiniä kotona, ne pitivät sivut ylhäällä kun mä yritin ruuvata ala ja yläosat kiinni😅. Takaseinä oli myös haasteellista laittaa paikoilleen kun kaappi piti pitää paikallaan ja suorassa ettei olisi sit iha vinks-vonks..😂😂. Mutta hieno siitä tuli. Seisoo hienosti paikallaan. Laitoin alas jalkalista, koska mun sahaus jälki jostain syystä ole ihan parasta työtä 🙈🙈



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti